Ontwerper met een technische achtergrond

Hoi, ik ben Miriam

Grafisch ontwerper met een technische achtergrond


Wie een eigen zaak begint, houdt zich bezig met het waarmaken van een grote droom. Toch kun je als starter wakker liggen van allerlei vragen. Hoe noem ik mijn bedrijf? Hoe kom ik aan een sterk logo en een mooie huisstijl? Welke uitstraling past bij mij?


Bij het beantwoorden van deze vragen, kun je wel wat hulp van een enthousiaste professional gebruiken. En dat is precies wat ik ben. Lees hieronder verder over mij. En over jou.


Na 35 jaar werkervaring durf ik mijzelf inmiddels best een professional te noemen. Vanuit mijn studio in Stiens vind ik het heerlijk om starters en andere ondernemers, met al hun grafische vraagstukken te helpen. Als grafisch ontwerper met een technische achtergrond, ben ik allround inzetbaar. Ik ontwerp niet alleen jouw perfecte logo maar ook een prachtige, bijpassende huisstijl. Met speels gemak creëer ik nieuwsbrieven en visitekaartjes die gezien mogen worden. Of ik ontwerp een pakkende folder, flyer of brochure. Ook drukwerk wordt razendsnel en punctueel geregeld. 

 

Tijdens een gezellig intakegesprek kom ik alles te weten over jouw passie, je doelgroep en de gewenste uitstraling in kleuren en beelden. Mijn inspiratie begint te borrelen en ik ga direct voor jou aan de slag. Ik vind het heerlijk om te spelen met kleuren en vormen maar ook om mij vast te bijten in de technische puzzel, die het DTP-werk soms inhoudt. 

Creativiteit speelt een grote rol in mijn familie. Mijn oudoom was kunstschilder, en mijn opa was directeur van een drukkerij. Het werken met vormen, compositie en de liefde voor drukinkt zit blijkbaar in mijn bloed. Ontwerpen doe ik vanuit mijn woning in Stiens. Ideaal, want ideeën krijg ik vaak op de gekste momenten.


Mis je een Fries accent, dan kan dat kloppen: Ik ben geboren en getogen in de Zaanstreek en werkte jarenlang voor een aantal reclamebureaus in Amsterdam en omgeving. In 2000 verhuisde ik met partner, dieren en Mac naar Friesland en in 2009 besloot ik voor mezelf te beginnen. Uiteraard als grafisch vormgever en dtp’er. Daarnaast ben ik moeder, echtgenoot, baasje van heel veel huisdieren, en werk ik part-time als 'zwemjuf'.